Teamet

Ballast CPHs vision er, at alle mennesker skal kunne deltage og inkluderes i samfundet på lige vilkår. Vi er en designvirksomhed med et socialt og bæredygtigt fokus, der har specialiseret sig i at udvikle specialdesignede løsninger indenfor en lang række områder som for eksempel inklusion, sundhed og velfærd generelt.

Vores mission er at udvikle designløsninger, som styrker og selvstændiggør mennesker i deres hverdagsliv og bidrager til bedre velfærd.

Alle mennesker har en ballast. Ballast CPH bygger på det grundlæggende værdisæt, at et menneskes ballast er en værdifuld ressource, som med de rette værktøjer kan aktiveres til fulde. Derfor udvikler vi designløsninger, som styrker samt selvstændiggør mennesker i deres hverdagsliv, og som sikrer bedre velfærd.

Vores team er tværfagligt med erfaringer indenfor digital design, produktdesign og byplanlægning. Tilsammen gør vores ballast, at vi kan nytænke velfærdsløsninger. Det vidensgrundlag og de erfaringer vi som team har tilegnet os gennem flere års arbejde med velfærdsprojekter gør, at vi står klar til at tage hånd om samfundets udfordringer med social bæredygtighed.Ledige stillinger

Hos Ballast CPH er vi altid interesserede i nye skarpe medarbejdere. Er du en haj til brugerinddragelse? Går du op i social bæredygtighed med liv og sjæl? Er du ekspert i hvordan vi som virksomhed får en endnu skarpere profil? Eller noget helt andet? Vi glæder os til at høre fra dig

Ballast Teamet
Christine

Christine Svensson

Chief Product Development & Production Officer
Master of Engineering in Sustainable Design

Christine er uddannet som civilingeniør i Sustainable Design fra Aalborg Universitet. Masteren er en overbygning på hendes bachelor i industriel design. Christine varetager Ballast CPH’s produktudvikling, helt fra tidlige prototyper til det endelige design. Baggrunden for Christines arbejde er en problemløsende tilgang, der skaber designløsninger i tæt samarbejde med brugere.

Kontakt Christine:
Tlf. 2245 4055
Email cs@ballastcph.dk

Helle Vedø

Chief Customer Relations & Sales Officer
Master of Engineering in Sustainable Design

Helle er uddannet som civilingeniør i Sustainable Design fra Aalborg Universitet. Masteren er en overbygning på hendes diplomingeniøruddannelse i bygningsdesign fra DTU. Helle varetager Ballast CPH’s kundekontakt og står for salg. Helle er dygtig til at vejlede kunder, så de får præcis den vare eller ydelse som de har brug for. Med sin baggrund inden for bygningsdesign er Helle rigtig god til at rådgive og anvende brugerinddragelse inden for offentlige og urbane løsninger.

Kontakt Helle:
Tlf. 5055 6179
Email hv@ballastcph.dk

Helle
Michala

Michala Mathiesen

Chief Innovation & Sustainability Officer
Master of Engineering in Sustainable Design

Michala er uddannet som civilingeniør i Sustainable Design fra Aalborg Universitet. Masteren er en overbygning på hendes bachelor i digitale medier og design. Michala varetager Ballast CPH’s udvikling og står får at udforske og søsætte nye projekter. Michala er skarp på udførelsen af brugerdrevne workshop. Med hendes baggrund inden for digitale medier og design, er Michala analytisk i forhold til virksomheders udviklingspotentialer når det gælder tilgængelighed. Michala kan ofte se sammenhænge på tværs af dicipliner og interesse. .

Kontakt Michala:
Tlf. 2511 0605
Email mm@ballastcph.dk

Margrethe Løkkegaard

Kommunikationskonsulent

Margrethe er uddannet som journalist fra Syddansk Universitet i Odense. Hun varetager Ballast CPH’s kommunikation, herunder pressemeddelelser, indhold til Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn, nyheder til hjemmesiden og dækker de forskellige arrangementer, Ballast CPH deltager i. Har du en god historie om vores produkter, så tøv ikke med at kontakte hende.

Kontakt Margrethe:
Tlf. 2144 3886
Email ml@ballastcph.dk

Margrethe