Cart 0

 
 
 
fem tilfredse kollegaer. Fra venstre ses Mai Rasmussen, Christine Svensson, Helle Vedø, Michala Mathiesen og Louise Folker

Er du vores nye KOLLEGA?

Vi tager altid mod uopfordrede ansøgninger. Send din ansøgning til info@ballastcph.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

I øjeblikket søger vi nogle praktikanter med start til februar - download stillingsopslaget som pdf her, download stillingsopslaget som wordfil her - eller se nedenfor om det er dig vi søger:


PRAKTIKANTER SØGES TIL ARBEJDE MED Social bæredygtighed og tilgængelighed

Vil du være med til at fremme social bæredygtighed og arbejde for øget tilgængelighed med fokus på FN’s verdensmål? Ballast søger 1-2 praktikanter, som vil være med til at gøre en forskel i samfundet. Måske er det lige netop dig, vi søger?

OM BALLAST
Hos Ballast arbejder vi for at sikre tilgængelighed, livskvalitet og forståelse for mennesker med handicap som bl.a. nedsat syn. Vi er en 2,5 år gammel virksomhed med masser af fart på. Brugerinddragelse og et unikt kendskab til de mennesker, der lever med et handicap, er altid udgangspunktet for vores produktudvikling og spændende projekter. Vi arbejder med både private og offentlige og indenfor en lang række brancher bl.a. arkitektur og byudviling, sundhed, kultur, digitalt design og kompetenceudvikling generelt. Vi arbejder med kortlægning og undersøgelse af problematikker for social bæredygtighed, brugerinddragelse i design- og udviklingsprocesser, uddannelse af fagprofessionelle, samt test og rådgivning om fysisk, digital og social tilgængelighed. Gennem de sidste 2,5 år har vi bl.a. udviklet en augmented reality synssimulator, et læringsspil og videomateriale til undervisning af sunhedsprofessionelle.

PRAKTIKFORLØBET OG ARBEJDSOPGAVER
Som praktikant bliver du en vigtig bidragsyder til Ballasts videre udvikling og kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, der veksler mellem planlægning og eksekvering. Praktikket løber fra februar til juni 2019 med 30-37 timer om ugen tilpasset dit studie. Praktikken er ulønnet men kan være et ideelt springbræt for dig, som gerne vil arbejde inden for iværksættermiljøet. Vi sætter stor pris på et uformelt og energisk miljø med kort fra idé til handling. Vi er en del af kontorfællesskabet KPH, hvor vi sidder sammen med en masse andre iværksættere og specialestuderende, som arbejder indenfor social og miljømæssig bæredygtighed.

Vi søger flere forskellige profiler. Afhængig af din profil kan dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Research, fundraising og salgsarbejde for nye projekter

  • Projektplanlægning herunder også udfærdigelse af budgetter

  • Vedligehold af vores SOME profiler

  • Idé- og konceptudvikling samt tilrettelæggelse af workshops for vores projekter

  • Observationer og andet feltarbejde

  • Andre ad hoc opgaver

OM DIG
Du skal være fagligt dygtig indenfor dit felt og selvfølgelig ville gøre en forskel i samfundet med netop dine kompetencer. Du skal være under uddannelse, men præcis hvad du læser er ikke afgørende, så længe du er:

  • Stærk i skriftlig kommunikation og kan formulere dig klart og tydeligt

  • Initiativrig og engageret både når du arbejder selvstændigt og med resten af teamet

  • Empatisk og kan relatere til mennesker som lever med et handicap

Send os en motiveret ansøgning samt dit kompetence-CV med billede til: job@ballastcph.dk senest d. 16. januar 2019. Spørgsmål til stillingen rettes til Michala Mathiesen på 50 69 64 65.