Cart 0

 
 
 
 fem tilfredse kollegaer. Fra venstre ses Mai Rasmussen, Christine Svensson, Helle Vedø, Michala Mathiesen og Louise Folker

Er du vores nye KOLLEGA?

Vi tager altid mod uopfordrede ansøgninger. Send din ansøgning til info@ballastcph.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

I øjeblikket søger vi en softwareudvikler med start hurtigst muligt - download stillingsopslaget her, eller se nedenfor om det er dig vi søger:


 

ER DU VORES NYE SOFTWAREUDVIKLER?

Ballast søger softwareudvikler til modellering af VR-miljø til sundhedsuddannelserne

OM JOBBET
Hos Ballast søger vi en Full Stack Developer, som kan gøre vores forandringsskabende arbejde på sundhedsområdet endnu bedre. Opgaven lyder konkret til at digitalisere vores læringsspil ’Indsigt’, som allerede bliver brugt i uddannelsen af sygeplejersker, SOSU’er og fysioterapeuter over hele landet. Spillet giver mennesker med en fuldt syn en oplevelse af, hvordan det er at leve med forskellige synsdiagnoser, hvilket skaber empati, forståelse og bedre behandling specielt af ældre. Det er den oplevelse vi ønsker at gøre endnu mere præcis og opsigtsvækkende gennem digitaliseringen.
Se spillet her: https://www.ballastcph.dk/webshop/indsigt-lringsspil


DU VIL BLIVE ANSVARLIG FOR DIGITALISERINGEN AF SPILLET ’INDSIGT’ OG FÅR HOVEDOPGAVER INDENFOR:
- Udvikling af et realistisk VR-miljø
- Kodning i Unity
- Animation af 3D univers (eks. i MAYA)
- Historiefortælling i spiluniverset.
Ballast er en designteknologisk virksomhed der arbejder for bedre sundhed og stærkere velfærd til ældre og andre mennesker som lever med problemstillinger omkring sanserne. Det gør vi i tæt samarbejde med kommuner, regioner og fag- og interesseorganisationer.


VI TILBYDER
- Ansvar for processen og en høj grad af medindflydelse på udformningen af det digital spil og VR-miljø
- En fleksibel arbejdsplads med højt til loftet
- Hul igennem til startupmiljøet i sundhedssektoren og særligt i kontorfælleskabet KPH Projects, hvor vi sidder til dagligt.
- Internationalt netværk indenfor velfærdsteknologi, VR og digitale spil i hele Østersøområdet.


Send CV og ansøgning til job@ballastcph.dk og kontakt gerne vores strategiudvikler, Helle Vedø for mere information på tlf. 5069 6465.