En pitch om vores samarbejde med metropol

7. marts 2018

Gennem projektet om den digitale synssimulator Ballast AR har Metropols Praksis og Innovationshus været en vigtig samarbejdspartner. Det fik vi lov til at fortælle om da vi tirsdag d.6. marts var til konference om testmiljø for brugernær velfærdsteknologi.


Michala Mathiesen tog ordet for at fortælle om hvad vores samarbejde med Praksis og Innovationshuset har haft af betydning for vores nyligt afsluttede projektfase. I løbet af den tre minutters tidsramme fik hun fortalt hvordan en workshop med studerende fra sygepleje-, ergoterapeut-, fysioterapeut- og radiografuddannelsen har været med til at skabe rammerne for udvikling og validering af den digitale synssimulator Ballast AR. 

Udover korte oplæg ved bl.a. samarbejdspartnere til Metropol, var det muligt for de mange fremmødte at afprøve nye velfærdsteknologier ved forskellige virksomhedsstande. Hos Ballast var der selvfølgelig mulighed for at afprøve af den digitale synssimulator ledsaget af en snak om næste projektfases fokus på at forebygge synsrelaterede faldulykker blandt ældre borgere i eget hjem.

Hos Ballast ser vi frem til fortsat sparring og samarbejde med Metropols Praksis og Innovationshus.

Konference deltagerne lytter til debat ved rektor fra Metropol og repræsentant fra Industriensfond