vi skaber ballast

Hos Ballast arbejder vi for at sikre tilgængelighed, livskvalitet og forståelse for ældre mennesker og mennesker der lever med handicap og kronisk sygdom.

Vi arbejder for FN verdensmål nr 10 som handler om mindre ulighed.

Vi arbejder for FN verdensmål nr 10 som handler om mindre ulighed.

Vi skaber ballast ved at udføre tilgængelighedvurderinger af fysiske rum og digitale platforme, for at sikre at tilgængeligheden er i top, så alle kan være med.
Er du i tvivl om jeres digitale løsning lever op til WCAG 2.1, kan du læse mere her.

Derudover har vi flere projekter i baggagen med bl.a. design af velfærdsteknologi som digitale simulationer og læringsspil.

Ballast inddrager brugerne

Brugerinddragelse og et unikt kendskab til ældre mennesker og de mennesker, der lever med handicap eller sygdom, er altid både udgangspunkt og omdrejningspunkt for vores projekter og produktudvikling.

Illustrationen nedenfor viser Ballasts arbejdsmetode.

En model for Ballasts metode. En cirkulær proces hvor borger og brugerinddragelse er gennemgående. Følgende step er indikeret på cirklen, listet op i rækkefølge med uret: Identifikation af probelmstillinger, Research og test af eksitsterende praksis, Analyse og Konceptudvikling, Prototyping og Mock-ups, Tilpasninger og test, Implementering og forankring.

 

Vores metode sikrer bæredygtige projekter forankret i den virkelige verden. Ballasts Borgerpanel udgør en gruppe mennesker som vi indrager i vores projekter, både på frivillig basis og som lønnede opgaver. Ved at inddrage borgere og brugere i udviklingen fra første idé til endelig implementering sikrer vi, at løsninger og teknologi både bliver brugt effektivt og skaber positive forandringer. På den måde sikrer vi relevante løsningsforslag, når vi udfører tilgængelighedstests af bygninger og insutitutioner. I vores samarbejder med sundhedssektoren sikrer brugerinddragelsen, at fx sundhedsuddannelserne undgår indkøb af velfærdsteknologi, som savner overvejelser om praktisk anvendelse.


Nøjagtigt som man bruger ballast til at skabe ligevægt på et skib, opdrift i en luftballon og stabilitet under et tog, bruger vi vores ballast til at skabe lige muligheder i samfundet.
Og vi er allerede godt på vej.

 
 

MENNESKERNE BAG bALLAST

 

Billede nedenfor er et billede af Ballasts teammedlemmer.

 
Fem Ballast teammedlemmer. Sidder og smiler udenfor.

Vi er et team bestående af designingeniører med forskellige baggrunde, bl.a. digitalt design, produktdesign, byrums- og bygningsdesign og udvikling af socialt bæredygtige processer og projekter. Vi har en bred forståelse for metoder til, hvordan brugere bedst involveres.

Ballast består af Michala Manikarnika, Helle Vedø Demir og Christine Svensson, projektmedarbejdere, webudviklere og andre eksterne konsulenter.

  • ●  Vi har flere års erfaring med test af webtilgængelighed og apps

  • ●  Vi har gennem de sidste tilgængelighedsopgaver nørdet i WCAG 2.1s 50 A og AA kriterier

  • ●  Vi er specialister med mange års erfaring i brugervenlighedstests med brugere med funktionsnedsættelser og særlige behov

  • ●  Vi har arbejdet målrettet med disse brugergrupper gennem adskillige forskelligartede projekter bl.a. udviklingsprojekter, læringsprojekter og innovationsprojekter

  • ●  Vores forståelse for målgruppen sikrer tests af høj kvalitet

  • ●  Vores kvalitative værktøjskasse sikrer testresultater med stor detaljerigdom og konkrete bud på optimeringer

  • ●  Vi har stået i spidsen for flere store projekter omkring tilgængelighed og har stor erfaring med projektledelse, som gør at vores projekter udmunder i konkrete handleplaner for tilgængelighedsoptimeringer