Persondatapolitik

 

 

Denne fortrolighedpolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere Ballast CPH’s brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger Ballast CPH’s hjemmeside. Ballast CPH er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for Ballast CPH's måde at behandle data på.   

 

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig vores e-mail nyhedsbrevsservice og ved at benytte denne hjemmeside, er kunde i vores webshop. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitik på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

 

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger:

Ansvarlig for behandling af dine personoplysninger:
Ballast CPH IVS
Enghavevej 80, 4. Sal, LK 2.
2450 København SV
CVR: CVR: 37945498

 

Oplysninger vi indsamler

Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.

Ballast CPH kræver, at abonnenter afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for at vi kan sende de ønskede e-mails til nyhedsbrevs-abonnenterne. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på registreringsformularen. Udfyldning af andre felter er frivillig.

Vi beder dig også om at angive, hvorvidt vi må kontakte dig med information om Ballast CPH’s samt produkter og services, som kan være af interesse for dig. Du kan sige nej til dette ved at krydse den relevante boks af.

 

Hvad bruges dine oplysninger til:
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
Levering af aftalte ydelser/vare/services.
Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester.

 

På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger:

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et udtrykkeligt samtykke.

Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Ballast, ift. Behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.

 

Hvem deler vi dine oplysninger med:

Vores leverandører af IT-services.
Eksternt revisionsselskab.

 

Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU

Ballast CPH benytter databehandlere placeret i USA. Såfremt dine personoplysninger behandles af en udbyder i et andet land sikrer Ballast, at udbyderen alene behandler dine oplysninger i henhold til Ballast CPHs instruks samt at oplysningerne i øvrigt behandles under passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Hvor længe opbevare vi dine oplysninger
Transaktionsoplysninger gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven.

 

Hvilke rettigheder har du
Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger hos Ballast.
Sletning efter anmodning.
Mulighed for at trække dit samtykke tilbage.

 

 

Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at Ballast CPH ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at Ballast CPH derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender Ballast CPH ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

 

Meddelelse om ændringer

Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.