ROSKILDE FESTIVAL 2018: tilgængelighedSTEST


 
 
 
En frivillig fra Roskilde Festival med en orange vest på

Hvordan finder man rundt i musikprogrammet og hen til den rigtige scene? Kan man bruge skiltene? Er det muligt at læse madbodernes menuer og finde frem til ølboder, toiletter og samaritter? De spørgsmål og en hel stribe andre undersøgte vi i vores test af Roskilde Festival for gæster med nedsat syn. På den måde understreger Ballast vigtigheden af tilgængelighed og inklusion.

Testen fandt sted i juli 2018 i samarbejde med Roskilde Festival og Dansk Blindesamfunds Ungdom - DBSU. Resultaterne bliver nu brugt i Projekt Roskilde Festival 2019, som forbedrer tilgængeligheden og dermed inklusionen på den næstkommende festival.

Læs om Projekt Roskilde Festival 2019 via dette link.

Læs et uddrag af Ballasts rapport fra testen via dette link.

Skal vi også sikre tilgængeligheden i din virksomhed eller på din festival? Så læs mere om vores tilgang til tilgængelighedstests via dette link.

Resultaterne af testen bliver brugt til at forbedre tilgængeligheden forud for næste års festival. Nedenfor ses billeder fra projektperioden.

Skal din organisation eller virksomhed være vores næste projektpartner? Kontakt os på info@ballastcph.dk eller +45 50 69 64 65.

Siden er sidst opdateret d. 7. september 2018

PROJEKTFAKTA

Periode:
maj 2018 - sep 2018

Samarbejdspartnere:
Roskilde Festivals Handicapservice , Dansk Blindesamfunds Ungdom (DBSU) & Handicapidrættens Videnscenter

Finansiering:

 

Kontaktperson:
Christine Svensson
cs@ballastcph.dk
Tlf. 50 69 64 65

Relevante links:

Artikel BT

Artikel HandiVid

Komprimeret Projektevaluering