sundhedsuddannelser


 
En simulationsdukke ligger i en hospistalsseng.
 
 

Hvordan er det at færdes, når man har nedsat syn eller en anden sanseforandring? Hvordan indretter man en hospitalsstue, så der er mindst risiko for faldulykker? Kan man dyrke sport uden syn eller med svigtende balance?

I Ballast styrker vi synsfagligheden blandt studerende på for eksempel sygepleje-, optometri- og SOSU-uddannelser. Vi fokuserer på praksisnære processer og løsninger, der altid bliver udviklet i samarbejde med de borgere, som de studerende arbejder med eller kommer til at arbejde med. På den måde sikrer vi, at de faglige input relaterer direkte til de virkelige forhold og arbejdsopgaver.

Vi holder kurser, workshops og foredrag, og vi bruger velfærdsteknologi for at gøre læringen nærværende og effektiv. Det er for eksempel AR og VR (augmented og virtual reality), vores synssimulationsbriller Perspectacles og læringsspillet Indsigt, som også er udviklet af Ballast.

I samarbejde med uddannelsesinstitutionerne sikrer projekterne udbredelse af viden og forståelse for, hvordan hverdag og virkelighed opleves, når man har nedsat syn. Det klæder de studerende på til arbejde bedst muligt med borgerne.

 

Skal vi samarbejde om et uddannelsesprojekt i sundhedssektoren? Kontakt os på info@ballastcph.dk eller +45 50 69 64 65.

Siden er sidst opdateret d. 20. november 2018

 

projekter om sundhedsuddannelser

AUGUST 2017 - JANUAR 2018

AUGUST 2016 - DECEMBER 2017