SYNSsimulationer - perspectacles


 
 
 
På billedet ses sundhedsstuderende, som prøver at have forskellige synsdiagnoser ved hjælp af Perspectacles simulationsbriller.

På billedet ses sundhedsstuderende, som prøver at have forskellige synsdiagnoser ved hjælp af Perspectacles simulationsbriller.

Perspectacles 3.0 er en low-tech simulationsbrille, der kan simulerer en hvilken som helst type nedsat syn. Brillen giver det størst mulige synsfelt og dermed den mest præcise synssimulation. Den er brugervenlig og slutter tæt til ansigtets facon, hvilket sikrer en mere korrekt simulation og oplevelse. Selvklæbende synsfiltre på brillens front gør det nemt at skifte mellem simulation af forskellige øjensygdomme.

Perspectacles er udviklet i samarbejde borgere med nedsat syn, synsprofessionelle og Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS). Brillerne bruges af synskonsulenter og på flere uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. 

Nedenfor ses billeder fra projektperioden.

Skal din organisation eller virksomhed være vores næste projektpartner? Kontakt os på info@ballastcph.dk eller +45 50 69 64 65.

 

Siden er sidst opdateret d.24. august 2018.

PROJEKTFAKTA

Periode:
jan 2016 - aug 2017

Samarbejdspartnere:
Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS), Vordingborg Kommune (Synscentralen Vordingborg), Borgere med nedsat syn, Synskonsulenter.

Finansiering:
Ballast

Kontaktperson:
Helle Vedø
hv@ballastcph.dk
Tlf. 50 69 64 65

Relevante links:

Køb Perspectacles

Se video