TILGÆNGELIGHED


 
Undervisning med Ballast
 
 

Bygninger, transport og digitalt. Alle steder er spørgsmålet om tilgængelighed i centrum for mennesker, der lever med for eksempel bevægelseshandicap eller nedsat syn.

I Ballast arbejder vi for at gøre hele Danmark ældre og svagsynsvenligt igennem øget tilgængelighed. Det gør vi gennem tilgængelighedstests af både fysiske omgivelser og digitale platforme og gennem formidling og oplysning om livet med handicap og sygdom. I vores oplæg og workshops bruger vi digitale og analoge synssimulationer og læringsspil. Det giver en kropslig oplevelse af livet med handicap og øger derfor empatien og forståelsen for, hvorfor tilgængelighed er vigtigt. På den måde er vi med til at sikre, at både nuværende og fremtidige bygninger, services og institutioner er tilgængelige for alle.

Vi driver projekter med og for en lang række samarbejdspartnere og kunder, som sikrer og styrker tilgængeligheden i samfundet. Der er for eksempel i webhandel og andre digitale produkter, på museer og kulturinstitutioner, indenfor arkitektur og i transportsektoren.

Eksempelvis har vi testet Roskilde Festivals tilgængelighed i 2018, vi arbejder på et samarbejde med Flextrafik om service overfor deres ældre og dårligt seende kunder og med Nets om deres digitale løsningers brugbarhed for ældre borgere og borgere med nedsat syn.

 

Skal din organisation eller virksomhed være vores næste projektpartner? Kontakt os på info@ballastcph.dk eller +45 50 69 64 65.

 Siden er sidst opdateret d. 19. november 2018

 

 

PROJEKTER OM TILGÆNGELIGHED

AUGUST 2018 -

JUNI 2018 - SEPTEMBER 2018