velfærdsteknologi


 
Undervisning med Ballast
 
 

Det særlige ved Ballasts arbejde med teknologi er, at borgerne altid er i centrum for de tekniske muligheder og løsninger.

Vi bruger for eksempel AR-teknologi (augmented reality) på sundheds- og plejeuddanneler for at give studerende og sundhedsprofessionelle, som tager efteruddannelse, indsigt i, hvordan det er for eksempel at have nedsat syn. Når de tager vores AR-briller på, får de selv oplevelsen af at se dårligt. Det klæder dem på til bedre at hjælpe de ældre medborgere, som lever med nedsat syn, når de ikke har et par højteknologiske briller på næsen. For os er det helt afgørende, at de virkelige eksperter i liv og hverdag med nedsat syn - og det vil her sige ældre mennesker - selv har været med til at udvikle teknologien. Derfor inddrager vi borgere fra først til sidst i vores projekt- og udviklingsarbejde. På den måde får vi afdækket de egentlige udfordringer og problemer, i et praksisnært perspektiv, og vores løsningerne er derfor udviklet med baggrund i disse eksperters anbefalinger. Det vil sige, at velfærdsteknologi i vores optik er og skal være både borgernær og praksisnær.

Vores samarbejdspartnere indenfor velfærdsteknologi er for eksempel offentlige institutioner, uddannelser og webudviklere og -designere.

Skal din organisation eller virksomhed være vores næste projektpartner? Kontakt os på info@ballastcph.dk eller +45 50 69 64 65.

Siden er sidst opdateret d. 20. november 2018

 

projekter om velfærdsteknologi