1 times foredrag

1 times foredrag

from 8,750.00

Ballast tilbyder foredrag.

Sammen med jer finder vi lige netop det fokus som I kan få allermest ud af. Alle foredrag tager udgangspunkt i Ballasts arbejde, men kan fx have følgende fokus:Teknologi og læring: med udgangspunkt i den digitale Augmented Reality (AR) simulationsbrille som vi har udviklet som et led i et uddannelsesforløb vi er i gang med at designe for sundhedsfagligt personale.

Simulationer som et værktøj: med udgangspunkt i hvordan simulationer kan bidrage i uddannelse og efteruddannelse af personale, så der opnås en ny forståelse for borgeren.

Det omvendte hjælpemiddel: med udgangspunkt i teorien om det omvendte hjælpemiddel og hvilke ændringer der kan være med til at nedbryde nogle af de samfundsbarrierer der eksisterer.Arrangementet har varighed af 1 time, hvor der også er afsat tid til at debattere emnet med deltagerne. Prisen dækker derudover 30 minutters forudgående telefonmøde om jeres behov samt Ballasts forberedelsestid.Der pålægges kørselstillæg hvis vi bevæger os uden for hovedstadsområdet. Se priser i drop-down menuen.

Ring til os på 50 69 64 65 for at høre nærmere.

OBS! Ønsker du at betale via EAN, kontakt os da venligst på 50696465 eller send os en mail på info@ballastcph.dk, så sender vi en faktura.

Kørselstillæg:
Quantity:
Add To Cart