Indsigt - læringsspil

Indsigt - læringsspil

6,250.00

Læringsspillet Indsigt er et brætspil, hvor spillerne på egen krop prøver forskellige udfordringer, som en svagsynet person oplever hver dag. Formålet med spillet er at give erfaringer og refleksioner, der kan bruges i mødet med personer med nedsat syn.

Spillet bliver brugt af studerende og professionelle over hele landet og kan også bruges i private sammenhænge, for eksempel blandt venner og familie til personer med synsnedsættelse.

INDSIGT er let at gå til med få regler og et lækkert design. I en hverdag hvor vi taler rigtig meget om digitalisering, VR og interaktivitet, har spillet vist, at foruden læring giver det også vores SOSU-elever et socialt engagement, idet de er sammen om både at diskutere, reflektere og udføre forskellige dagligdagsopgaver, som bliver stillet i spillet. De får en indsigt i, hvordan det er at have en synsnedsættelse, og denne viden kan de omsættes til det professionelle arbejde som SOSU-medarbejder hos borgere med netop en synsnedsættelse,” siger Maj Britt Weidinger, der er projektleder i Videnscenter for Velfærd hos SOPU København og Nordsjælland.

I MARTS 2019 SÆLGER VI INDSIGT MED 20 PROCENTS RABAT.

OBS! Ønsker du at betale via EAN, kontakt os da venligst på 50696465 eller send os en mail på info@ballastcph.dk, så sender vi en faktura.

Se video om Indsigt via dette link.

Quantity:
Tilføj til kurv

Se denne i denne korte video hvordan Indsigt spilles.

Det, at der er en case, og at man prøver at have brillen på, gør at man hurtigt kommer frem til en masse refleksioner. Spillet er hurtigt at komme igang med, og jeg kunne sætte et helt hold af studerende i små grupper i gang med spillet - det giver nogle andre muligheder for læring.

Hanne Selberg - Lektor & simulationsprojektleder v. Praksis-og Innovationshuset