Perspectacles Synsfiltre - 15 ark

Perspectacles Synsfiltre - 15 ark

1,062.00

Alle synsfiltre til Perspectacles 3.0 er blevet testet af optometrister og synskonsulenter.

Tests er udført med en ETDRS logmar 4m tavle, en Pelli-Robson tavle og/eller en Kampimetri tavle.

Man kan aldrig gennemgå en 100% gengivelse af et synshandicap, nedenstående kategorisering er den mest detaljerede synsimulering på markedet.

Vær opmærksom på at synsfiltre til Perspectacles 3.0 er engangsfiltre, og kan ikke bruges efter aftagning. Filtre kan kombineres efter behov.

OBS! Ønsker du at betale via EAN, kontakt os da venligst på 50696465 eller send os en mail på info@ballastcph.dk, så sender vi en faktura.

Download filteroversigt med illustrationer her.

Quantity:
Add To Cart

Perspectacles 3.0 er den bedste synssimulator på markedet. De low-tech simulationsbriller giver det størst mulige synsfelt og den mest præcise simulation af en hvilken som helst type nedsat syn. Skumforingen gør dem behagelige at have på, mens de slutter sig tæt til ansigtets facon. Det sikrer en mere korrekt simulation og oplevelse. Selvklæbende synsfiltre på brillens front gør det nemt at skifte, hvilken øjensygdom der simuleres. Perspectacles 3.0 passer alle størrelser med den justerbare elastik. Perspectacles er udviklet i samarbejde med Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS), synsprofessionelle og svagsynede borgere.

Download filteroversigt med illustrationer her.